Ook zin in een dosis Positive Stuff?

Hallo!
Mijn naam is Petra Sloot; de naam van mijn bedrijf begint met dezelfde initialen: Positive Stuff.
Die naam staat voor de positieve energie die ik krijg van het bezig zijn met styling en interieur, en die ik daarmee terug ontvang van mijn klanten.
Ik heb nooit spijt gehad dat ik het advies van mijn ouders opvolgde: “Kies nou maar voor een verstandige studie.” In plaats van naar de Kunstacademie, ging ik naar de HEAO. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan; na mijn studie koos ik voor een (commerciële) baan in de modebranche :  ) Na een succesvolle carrière als inkoper, waarbij ik de hele wereld over mocht reizen, heb ik mijn focus de laatste jaren bewust verschoven naar de meer creatieve kant van het vak.
Nu heb ik de luxe dat ik beide aspecten in mijn werk kan combineren. Met mijn over de jaren sterk ontwikkelde gevoel voor kleur, materiaal en dessin, een kritische blik en een enorme ‘aanpakkersmentaliteit’, bied ik bedrijven en particulieren inspirerende oplossingen op het gebied van interieur- en communicatievormgeving. Voor grotere interieurprojecten werk ik samen met een netwerk van professionals waar ik van op aan kan.

Met dit vak bezig zijn en mensen blij maken met mijn werk is voor mij iedere dag weer een feestje:
I like to create Positive stuff.